Підключення eSIM з контрактом за допомогою BankID та «Дія»

22.03.2024

Тепер замовити eSIM з контрактним підключенням у Київстар можна онлайн за допомогою ідентифікації через сервіс НБУ BankID або шерінг документів через застосунок «Дія».

Раніше для оформлення eSIM з контрактним підключенням потрібно було особисто відвідувати магазин Київстар або ж підписувати необхідні документи через кур’єра. Зараз це можна зробити завдяки онлайн ідентифікації. Ця процедура суттєво полегшить процес підключення, а також дасть можливість підключати контракт абонентам, які перебувають закордоном та не мають можливості відвідати магазин Київстар.

Щоб оформити eSIM з контрактом потрібно на сайті інтернет-магазину Київстар обрати контрактний тариф. За допомогою BankID чи Дії абонент може завантажити необхідні документи, заповнити форму і підписати контракт онлайн за допомогою графічного підпису. Після цього він отримає QR-код для встановлення eSIM.

Нагадаємо, що контрактна форма обслуговування має ряд переваг перед номером передплати: o номер контрактного абонента прикріплюється за конкретною особою. Тож шахраї не зможуть ним скористатись; o на один рахунок можна підключити до 5 номерів, а платежі можна проводити з відстрочкою; o вартість тарифів контракту є нижчою, а наповнення - більшим; o до кінця березня підключити або перейти на контрактний номер можна за 1 грн, а наступні 3 місяці сплачувати за акційною ціною.

Завдяки технології eSIM користувач може мати декілька номерів на одному смартфоні, не переживаючи за наявність слотів в девайсі. Також eSIM не має строку давності, тож її не треба оновлювати.

Загалом, на даний момент 337 тис абонентів обрали eSIM, а eSIM з контрактною формою обслуговування використовує 75 тис. користувачів.

Київстар найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на грудень 2023 року обслуговував близько 24 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар розвиває в Україні нові телеком технології і в найближчі три роки планує інвестувати в цей напрямок 600 млн долл США. Компанія допомагає країні долати виклики військового часу і за останні два роки виділила понад 1,8 млрд грн для підтримки ЗСУ, абонентів, місцевих громад, благодійні ініціативи.. Єдиний акціонер Київстар – міжнародна Група VEON, з головним офісом в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua