Допомога ЗСУ: користуючись мобільним зв’язком, абоненти Київстар зібрали понад 22 млн гривень військовим

25.04.2023

22 866 614 гривень зібрали абоненти Київстар на гуманітарні потреби ЗСУ завдяки Суперсилі Допомога ЗСУ. Зараз понад 104 тисячі абонентів регулярно підтримують наших військових, підключивши цю послугу до свого тарифу.

Українські військові потребують постійної допомоги від кожного громадянина. Тому Київстар не лише сам системно підтримує захисників та захисниць, а й дає своїм клієнтам легкі способи долучитися до благодійності. Всі кошти, які абоненти разом з оператором збирають завдяки Суперсилі Допомога ЗСУ, перераховуються до фонду «Повернись живим», що займається компетентною допомогою армії більше 8 років.

Як долучитися до підтримки ЗСУ

1. Перейти на тарифи, в яких доступна Суперсила Допомога ЗСУ.

2. Підключити Cуперсилу Допомога ЗСУ.

3. Сплачувати за свій тариф як завжди. Після кожної оплати до 50 грн йтимуть у фонд «Повернись живим».

Нагадаємо, що раніше абоненти з даною Суперсилою були учасниками таких благодійних проєктів Київстар, як #ДорогиПеремоги та #ДоброПереможе. Завдяки цим активностям вдалося зібрати кошти та закупити десятки якісних нових пікапів для військових. І зараз кошти, зібрані за допомогою Суперсили Допомога ЗСУ, також витрачаються на закупівлю пікапів, які виконують важливу гуманітарну роль: доставка продуктів чи медикаментів нашим захисникам або перевезення поранених від лінії бойового зіткнення.

Довідка про Київстар:

Київстар — найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на грудень 2022 року обслуговував 24,8 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього Інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству і країні долати складнощі воєнного часу. У 2022 році компанія виділила понад 130 млн грн допомоги на гуманітарні потреби суспільства і надала абонентам послуг і бонусів у еквіваленті 577 млн грн. Київстар підтримав ініціативу Президента України по залученню коштів на відбудову України та перерахував 300 млн грн на відновлення цифрової інфраструктури. Акціонер Київстар — міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net