Архівний тарифний план ВСЕ РАЗОМ LOVE UA+ТБ закривається

22.03.2024

Київстар припиняє дію архівного ВСЕ РАЗОМ LOVE UA+ТБ. Користувачі цього тарифу будуть переведені на новий тариф ВСЕ РАЗОМ LOVE UA+ТБ 2024.

Абоненти ВСЕ РАЗОМ LOVE UA+ТБ 2024 отримають

  • Швидкість Домашнього Інтернету до 100 Мбіт/с

  • 17 ГБ/міс мобільного інтернету (12 ГБ/міс у архівному тарифі)

  • 6 ГБ/міс інтернету для Роумінгу як вдома (2 ГБ/міс у архівному тарифі)

Інше наповнення нового тарифного плану не зміниться: 1200 хвилин на Київстар та інші мережі по Україні, а після використання хвилин — безлім на Київстар.

Також за умовами ВСЕ РАЗОМ LOVE UA+ТБ 2024 до пакету включена послуга Київстар ТБ, що надає доступ до 360 ТВ-каналів, у тому числі до спортивних каналів УПЛ ТБ, Setanta Sports, Setanta Sports+. Для абонентів будуть доступні 12 Суперсил на вибір, Суперсилу можна один раз на місяць підключити у Мій Київстар.

Ці зміни необхідні, аби абоненти отримали більше можливостей для спілкування з рідними. Київстар аналізує потреби клієнтів та пропонує оптимальні для них тарифи. Ми прагнемо і далі покращувати сервіси, а також інвестувати в розширення та кіберзахист мережі.

Абонентів, яких торкнуться зміни, буде проінформовано в SMS. Якщо тарифна пропозиція не відповідатиме вашим потребам, ви зможете вибрати інший тариф серед наявного переліку.

Переглянути умови тарифів Домашнього Інтернету та ВСЕ РАЗОМ