Київстар презентує нову тарифну лінійку LOVE UA

02.06.2023

За останній рік потреба українців у послугах зв’язку суттєво зросла. Телефонувати рідним за кордон чи з-за кордону, дізнаватись актуальні новини, працювати в гнучкому форматі за будь-яких умов залишається щоденною актуальною потребою громадян. Київстар підтримує в цьому своїх абонентів і пропонує їм в тарифних планах саме такі обсяги послуг, які відповідають найвимогливішим запитам.

З 01 червня контрактні і корпоративні абоненти Київстар можуть підібрати зручний для себе тарифний план з нових пропозицій лінійки LOVE UA.

Серед переваг нових тарифів - збільшена кількість хвилин та ГБ для використання як в Україні, так і за кордоном з послугою «Роумінг як вдома», а також розширений перелік Суперсил, серед яких абоненти можуть без доплат обрати саме ті додаткові послуги, яких потребують найбільше.

Абонентам стають доступними:

  • для контрактної форми обслуговування – LOVE UA Світло. Контракт, LOVE UA Пісня. Контракт, LOVE UA Сила. Контракт, LOVE UA Рух. Контракт, LOVE UA Успіх. Контракт;
  • для корпоративного сегменту – LOVE UA Світло. Бізнес, LOVE UA Пісня. Бізнес, LOVE UA Сила. Бізнес.

Нагадаємо, що Суперсила – це додаткова послуга, якою можна без додаткових оплат доповнити свій тариф у залежності від індивідуальних потреб. Обирати можна серед таких Суперсил: Домашній Інтернет, додаткові 100 хвилин для дзвінків на інші мережі та за кордон, 5 ГБ мобільного інтернету тощо.

Ознайомитися з пропозиціями від Київстар, а також підключити обраний тариф можна на сайті оператора для контрактних абонентів та для бізнес-клієнтів, а також за номером 477 або в додатку Мій Київстар.

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на березень 2023 року обслуговував 24,3 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього Інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектру мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству і країні долати складнощі воєнного часу. У 2022 році компанія виділила понад 130 млн грн допомоги на гуманітарні потреби суспільства і надала абонентам безкоштовних послуг і бонусів у еквіваленті 577 млн грн. Київстар підтримав ініціативу Президента України по залученню коштів на відбудову України і перерахував 300 млн грн на відновлення цифрової інфраструктури.

Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією.

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net