Про розширення тарифних пропозицій лінійки LOVE UA, а також збільшення обсягів послуг й інші зміни у деяких тарифних планах

24.05.2023

Київстар постійно відстежує потреби українців у послугах зв’язку. За останній рік суттєво зріс запит на спілкування саме завдяки мобільному підключенню із достатньою кількістю хвилин і мегабайтів. Зокрема, це обумовлено потребою залишатися в контакті з рідними, що виїхали через війну, отримувати актуальні новини із різних джерел, працювати у гнучкому форматі, а також необхідністю мати зв’язок попри періодичні складнощі зі стаціонарним інтернетом в разі перебоїв з електропостачанням.

Аби розширити можливості підбору найбільш зручних умов підключення з необхідним обсягом послуг для всіх потреб, з 1 червня 2023 року Київстар запропонує контрактним і бізнес абонентам декілька нових пропозицій. А саме:

  • LOVE UA Світло. Контракт, LOVE UA Пісня. Контракт, LOVE UA Сила. Контракт – для абонентів контрактної форми обслуговування;
  • LOVE UA Світло. Бізнес, LOVE UA Пісня. Бізнес, LOVE UA Сила. Бізнес – для абонентів корпоративного сегменту. Водночас для користувачів контрактних тарифних планів ВАШ Комфорт та ВАШ Безлім змінюються назви тарифів та покращується їхнє наповнення:
  • тариф ВАШ Комфорт змінює назву на LOVE UA Рух.Контракт, він отримує додаткові 50 хв для дзвінків на інші мережі, ще 40 ГБ для інтернету без обмеження швидкості та оновлення умов послуги Роумінг як вдома;
  • тариф ВАШ Безлім змінює назву на LOVE UA Успіх.Контракт та отримує оновлення умов послуги Роумінг як вдома. Окрім того, з червня стануть недоступними для підключення тарифні пропозиції, які втратили свою актуальність:
  • для контрактних абонентів - з 1.06 ТП LOVE UA. Контракт, з 5.06 Ваш вибір та ВАШ Оптимум;
  • для бізнес-абонентів – з 1.06 Ваш вибір, LOVE UA. Бізнес та ВАШ Оптимум.

Тому якщо абонентів цікавлять саме ці тарифи, рекомендуємо їх підключити до 31.05 чи 4.06 відповідно.
З 1 червня частині абонентів, які користуються пропозиціями з неактуальним обсягом послуг, буде запропоновано перейти* на новіші й більш збалансовані тарифи з додатковою можливістю підключення необхідного обсягу послуг завдяки Суперсилам. Так, вони отримають, зокрема, додаткові хвилини для дзвінків на інші мережі. Ці зміни стосуватимуться невеликої кількості контрактних абонентів (близько 0,5% від усієї клієнтської бази Київстар), для яких умови користування послугами не змінювалися вже понад 2 роки і які підключені до тарифів Smart Регіон, Простий, Київстар 4G Extra+, Київстар 4G Ultra, Smart Premium. Також деякі умови змінюються для тарифів Київстар Назавжди і Ваш Регіон.

Усі абоненти, яких стосується оновлення умов, отримають SMS-повідомлення із деталями щонайменше за 7 днів до змін. Дізнатися більше інформації можна за коротким номером 477*9.

  • Важливо: абоненти можуть обрати будь-який інший тарифний план, опублікований на сайті kyivstar.ua, окрім запропонованих для автоматичного переведення.