Київстар спільно з ювелірним домом SOVA створили благодійну прикрасу для збору коштів на розмінування України

11.12.2023

img sova-to-live

У межах проєкту Нам тут жити від Київстар і фонду «Повернись живим» триває збір 175 млн грн для забезпечення транспортом та обладнанням 146 інженерно-саперних груп Сил підтримки ЗСУ. До ініціативи приєднався ювелірний дім SOVA, створивши срібні підвіски, натхненні мотивами історичної української хати. Всі кошти від прибутку з продажу лімітованої прикраси будуть спрямовані на допомогу саперам у розмінуванні.

«Київстар дякує усім партнерам і небайдужим, завдяки яким на проєкт з розмінування Нам тут Жити акумульовано 154 млн грн для забезпечення 128 саперних груп. Разом із ювелірним домом SOVA ми запускаємо особливу прикрасу — срібний будиночок, всі кошти від прибутку будуть перераховані на проєкт. Купуючи прикрасу, ви наближаєте чиєсь повернення додому, адже багато хто мріє повернутись у безпечну домівку, де вже не буде мін», — говорить Ганна Захараш, директорка із корпоративних зв’язків Київстар.

Ювелірний дім SOVA приєднався до проєкту Нам тут жити від Київстар та фонду «Повернись живим» ще в червні та передав кошти на укомплектування двох саперних груп для розмінування деокупованих територій. Внесок мобільного оператора в проєкт наразі сягає понад 55 мільйонів гривень.

«Ми долучилися до проєкту Нам тут жити від «Повернись живим» і Київстар, адже нас об’єднала спільна надважлива мета — розмінування країни. Символічно, що ми презентуємо проєкт із будиночками напередодні Різдвяних свят, коли всі загадують бажання. Сподіваємося, що ця прикраса стане особливою для українців, завжди нагадуватиме про дім, де б ти не знаходився», — зазначила Анна Коваль, директорка з маркетингу та продажів SOVA.

Усі будиночки лімітованої серії прикрас різні, але їх об'єднує світло з вікон, яке асоціюється з затишком, домом, теплом. Щоб створити такий ефект, ювеліри виконали віконця з фантазійної емалі, яка світиться в темряві. Кожна прикраса поєднує в собі телефонний код вашої області й унікальний номер.

Підвісок «Будиночок» доступний в магазинах або на сайті ювелірного дому SOVA за ціною 1690 грн. Відтінки шнурків прикраси можуть відрізнятись.

Нам тут жити — спільна ініціатива телеком-оператора та фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим» за партнерської підтримки групи «1+1 media». 100% зібраних коштів будуть спрямовані на закупівлю екіпірування, обладнання та транспорту для 146 інженерно-саперних груп ЗСУ. Сучасне спорядження має убезпечити життя захисників, які займаються розмінуванням, і прискорити звільнення території України та її акваторій від небезпечного для людей спадку війни й окупації.

Проєкт стартував у травні 2023 року і триватиме до досягнення цільової суми збору розміром 175 мільйонів гривень. Кожен небайдужий може зробити свій внесок і задонатити на сторінці проєкту.

Київстар — найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на вересень 2023 року обслуговував понад 24 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар допомагає абонентам, суспільству та країні долати складнощі воєнного часу. Від початку повномасштабної війни компанія виділила понад 1,4 млрд грн допомоги на гуманітарні потреби ЗСУ, суспільства, абонентів. Єдиний акціонер Київстару – міжнародна Група VEON. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією.