Абоненти Київстар можуть отримати знижку 25% на лабораторні дослідження в DILA

15.05.2023

Київстар щоденно докладає зусиль задля допомоги абонентам не лише власними послугами, благодійністю, а й вигідними ініціативами. Наразі, компанія разом із партнером «DILA», надає абонентам можливість отримати 25% знижки на лабораторні дослідження.

Завдяки акції абоненти Київстар можуть заощадити кошти та попіклуватися про своє здоров’я. Щоб отримати знижку, абоненту потрібно користуватися мобільним додатком «Мій Київстар», або завантажити його на свій смартфон та авторизуватися.

На головному екрані додатка абоненти можуть отримати промокод та пред’явити його при оформленні замовлення у відділенні медичної лабораторії.

Акція буде доступна до 31 травня включно.

Звертаємо увагу, що знижка не сумується з іншими акціями партнера та кожен абонент має можливість скористатись акцією лише один раз.

Нагадаємо, що «Мій Київстар» — це персональний кишеньковий помічник для керування власним номером, аналізом витрат та обсягом послуг за номером та багато іншого. Завантаживши додаток, можна не тільки поповнювати рахунок без комісії, а й отримувати вигідні пропозиції від партнерів та бонуси від Київстар. Завантажити додаток можна тут

Ознайомитися з правилами акції можна за посиланням