За ініціативи Київстар ТБ понад 400 тис грн спрямовано на проєкт «Дитяча надія»

29.03.2024

На допомогу дітям з опіками в межах проєкту «Дитяча надія» платформа кіно та телебачення Київстар ТБ спрямувала понад 400 000 грн із надходжень від пакета «Благодійний» і голосування у фіналі проєкту «Голос країни». Користувачі Київстар ТБ можуть і надалі долучатися до благодійної ініціативи.

«Дитяча надія» – це спільна благодійна ініціатива Київстар і платформи dobro.ua, яка допомагає дітям в Україні боротися з серцевими й онкологічними захворюваннями та опіками. Зібрані в рамках ініціативи кошти йдуть на забезпечення дитячих онкологічних і кардіологічних диспансерів по всій Україні, а також на потреби блоку дитячих опіків Національного реабілітаційного центру «Незламні» на базі Першого медоб'єднання Львова.

Київстар ТБ у травні 2023 року створила спеціальний пакет «Благодійний», 40% від плати за який йде на допомогу дітям з опіками. Протягом 2023 року завдяки користувачам, що підключили пакет, було зібрано 160 000 гривень і спрямовано на закупівлю лазера для шліфування післяопікових рубців.

Також наприкінці жовтня 2023 року під час фіналу 13 сезону «Голосу країни» платформа кіно та телебачення ініціювала благодійне голосування за допомогою SMS, дзвінків і Суперголосу в застосунку Київстар ТБ. Завдяки ініціативі було зібрано 250 000 гривень. Кошти були спрямовані на збір на УЗД-апарат для проходження діагностик для дітей, що лікуються у медичному центрі «Незламні». Загальна сума збору на УЗД-апарат становить 3 350 000 грн.

Збір ще не закритий, тож Київстар заохочує своїх абонентів долучитись до благодійних переказів на підтримку дітей з опіками.

Кожен може допомогти, підключивши пакет «Київстар ТБ. Благодійний», а користувачі передоплаченого зв’язку від Київстар можуть зробити пожертву за допомогою SMS з сумою від 1 до 3000 гривень на номер 450025.

Долучитись до проєкту також можна, надіславши пожертву з банківської картки на сайті dobro.ua

Довідка про Київстар

Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на грудень 2023 р. обслуговував близько 24 млн абонентів мобільного зв’язку та більше 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги з використанням широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, зокрема 4G, Big Data, Cloud solutions, сервіси для кіберзахисту, цифрове ТБ та ін. Київстар розвиває в Україні нові телеком-технології та в найближчі три роки планує інвестувати в цей напрямок 600 млн доларів США. Компанія допомагає країні долати виклики воєнного часу і за останні два роки виділила понад 1,8 млрд грн для підтримки ЗСУ, абонентів, місцевих громад, а також на благодійні ініціативи. Єдиний акціонер Київстар – міжнародна Група VEON з головним офісом в Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар понад 25 років працює в Україні та визнаний найбільшим платником податків на телеком-ринку, кращим роботодавцем і соціально відповідальною компанією. Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua

Довідка про Київстар ТБ

Київстар ТБ – спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, програм, що транслюють наживо, та регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 400 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Додаткова інформація: tv.kyivstar.ua